Heej! <3333333333

Heej! igen

Är hemma nu igen från Cyern resan gick hem fort jag har mycket bilder att lägga ut.

 


Har just läst uten ny bok Nattens begär så jäkla bra vill ha andra delen Nattens lekar

 Nattens begär

 Nattens lekar

Har ni bok tips


heeej hopp!

Heej!

Idag har jag vrit i skolan tråkigt, har gjort läxor men inte pakat en måste göra det snart på fredag åker vi. Om ni vill vara ute i solen och måste göra läxor gör då som jag, jag gick till en äng och tog med godis och gjorde läxor det var härligt. tyskan var tråkig. hoppas att jag kan flyga på fredag men får inte hoppas för mycket. Tack vulkanen tack så jätte mycket att jag kankse jag inte kan åka till Cypern.
Puss och Kramar

Andy<3333






Till er Twilight fans!

bye bye <3333


Heeeeej!

Heej!

Nu sitter jag på disel med Natta http://funki.blogg.se snart ska jag till Cypern Larnaca ska jag till. Ska bli fett roligt att träffa Carolina igen miss you. Kommer snart inte på vilken låt ska jag lägga ut jag beh.över hjälp! hoppas att ni har det bra för jag har lite problem och mår jätte dåligt. Jag kom 8,20 Magnus var på ett mötte så han släppte in mig. Så pratade vi lite jobbigt. Han tycker att jag ska prata med någon på skolan, och jag sa att dem inte skulle förstå, det behöver dem inte. Asså jag är jätte lessen hela tiden jag vill prata med någon som för står mitt problem. jag har vänner som förstår. På facebook så kan man bestäma vad man har för rektion och min pappa ändrade det till singel så han simhopps kompisar skriv grattis hur kunde dom jag är fett lessen då. Jag skrev så här, tack så mycket ni sårar mig och min bror tänk att han har två barn som mår jätte dåligt utav det är.

Puss och kram

Andy <333333


Bye Bye <33333333333


Tjo

Heej!

var på fest igår hade roligt, fick ny kompiar Johanna, Olivia, Sammel och Sonja. Alla är jätte snälla. Jag och Johanna är bästisar. Miss You. veckan min:

Måndag:
Läxor, paka.
Tisdag:
Läxor, Paka
Onsdag:
Träning, läxor, paka 
Torsdag: 
Träning, läxor, paka 
Fredag:
 Till Cypern, Läxor
Lördag:
Cypern, Läxor
Söndag
Cypern, Läxor.

Ja min lila vecka :)
bye bye

Puss och kramar

Andy <3333






Love the song :)
We see soon <3333


Heej???

Heej???

Kom igen nu vill ha fler besökare snälla????
Idag hade jag tycksa borring engelska mitt val lita allt möjligt. NU är jag hemma och har tråkigt venne vad jag ska göra?? Askn är över halv jordklottet. vet ni vad jag pratar om???? Om inte så kommer det här.
På Island så finns det en Vulkan som har haft utbrott och så alla flyg under helgen är inställda. Men det för svinner på söndag. Ja vi kan åka till Cypern bilder promise.
See
Puss och kramar
Andy


Första bäst film!<3333333


God Natt!! <3333

Heej!
Idag har jag tränat och ska snart ses true blod äger stort! Morgon ska jag träna igen ska bil kul! Min kompis Carl hare sjuk :( så han ligger ine på sjukhus. och jag har grälat med pappa i 20-25 får inte säga vad det handlar om sorry. Min mammas faster daster och hennes kusiner var här det var roligt! Miss you farfar o farmor. Sorry farfar att jag inte kunde kom jag vill men jag var för sjuk.  
puss o kram


Andy

Syskon bråk?????


Heej!

Heej!

Veckan min:
Måndag:
Läxor blogga.
Tisdag:
Läxor träning.
Onsdag:
Läxor träning.
Torsdag:
Läxor venne om det är träning.
Fredag:
Mysa springa.
Lördag:
Springa , festa.
Söndag:
Ledare och kanske var med en kompis.

inte nu på fredag men nästa så ska jag till Cypern ska bli fett kul men mycket läxor borring. Miss You Carolina <333333.

Låt från mig


Puss o kramar

Andy


God natt

Heej!

Nu är jag hemma från Idre vi har haft en toppen vecka. Inga brutna ben men jag lärde mig att åka snowbord så jag kan åka skidor o snowbord. tog inte så mycke bilder så jag lägger ut dom senare promise.

Puss o kramar
Hoppas att ni har haft det bäst


Andy


Gote morgen

Heeej!

Bilen körd på Andrea 12 år men mirakulöst så klarade henne sig.  Andrea- Jag trode att jag inte skulle överleva. http://aftonbladet.se. Talng Freddey Amigo får Pernila att gråta när han har sjungit opra. Jag det var det bäasta jag har sätt.

Kommer inte att blogga så mycke när jag är uppe i Idre o i kväll så ska jag till mina kusiner. Längtar till imorgon. Åka 6 timmar bil kul

Puss o kramar

Andy <3333

 Do it all night <33

 

 


Heeej!

Godmorgan alla läsare!

Var uppe tidigt ska snart ut o spring ett varav. Idag ska jag paka till Idre vi åker på söndag morgon. Om ni undra varför jag inte bloggare så mycke jag är uppe i fjällen lägger ut bilder sen. Jag o min kompis ska ha det fett roligt där uppe. Talang i kväll mina gamla tränare kommer att var med Crille o Henke. Det finns alltid en vän som hjälper en när man är ensam.

Puss o kramar

Andy <333333333333




Heeeeeeeej! <3333333333

Heeej!

Mobbbing är Sveriges stösta problem, det finns föreningar som hjälper t.e.x bris, firends o andra. Jag vill inte att folk ska gå igenom det här för att jag har själv gott igenom mobbing. Man blir lessen hela tiden man vet inte vad man ska göra för att inte sluta gråta man har inga vänner som stödjer en. Jag startade bloggen för att viss aska inte utsättas för det det är så himla hemskt så det finns. Jag är tacksam ni som läser blogg sprider bloggen vidare det är jag tacksam för. Jag har människor om krig mig som hjälper mig. Jag har skilada föräldrar, gamel farmor död förra sommaren farfar nu i vinter. Jag fick inte gå på begravingen jag är jätte lessen över det.
  Nancy gick hem från en fest dagen inanna nyårafton. När hon började nära sig sitt hem så kom en man back ifrån med en flaska i hand misshandlade henne till döds. Ingrid 78 år misshandlad svårt på en parkings plats vid Ica Maxi. Jag fattar inte varför att människor gör så här. Lessen för det som har hänt till Nancys familj och Ingrids man jag är jätte lessen över det som har hänt. 

Godnatt Andy  <33333333333333


Heej! <3333333333

Heeej!

En dag utan mobbing eller jo faktiskt! Man måste passa in i min klassen för att man inte ska bil mobbad t.e.x man ska vara med klassen o ingen annan. Det är taskigt om jag får säga de själv man måste få vara med den som man vill. Det var två tjejer som mobbade en tjej så mycket att hon tog självmord asså fattar ni inte ni som mobbar att man ångra det efter när man har tagigt självmord.
Så ni som mobbar sluta med det nu för att man ångra när man har mobbat någon till döds är det kul? Nej tror inte det det är så jäkla hemskt så att jag vill bara mobba dom som mobbar får känna hur det är.

Puss o kramar

Andy


RSS 2.0